Benvinguts i benvingudes

Quin estiu més intens...

dijous, 6 d’octubre del 2011











Bones de NOU!!!! ja estem a la tardor i ha començat un nou curs per a tots i totes...fa encara molta calor i ens fa recordar els millors moments d'aquest estiu...un estiu per recordar...ple d'aprenentatges i experiències.


Aquest ha estat força intens...doncs com que no podiem anar a la Piscina del Vilar per un incident ens ha tocat agafar l'autobús i desplaçar-nos a les piscines de la Comarca. Això ha suposat més esforç però també la recompença de veure piscines noves i diferents per tant ha estat molt i molt divertit!!!


No han faltat les sortides...la més refrescant i animal...a l'Aqualeón per acomiadar l'estiu amb els més petits.


Els més grans aquest any també em pogut gaudir del Centre a l'Agost junt amb els joves del Refugi, la piscina tampoc va faltar i les sortides van ser molt educatives.


Primer varem anar a Caminar al Niu de l'Àliga, a la Platja, un altre dia a Siurana a fer Kayak i tots varem acabar en remull!!!


Per acomiadar l'Estiu varem anar a Can Pipirimosca i va ser d'allò més productiu, varem fer de voluntaris picant pedra, treient males herbes i fent pa 100% ecològic... i tot això sense quasi queixar-nos...sabeu perquè, perquè en el fons tots varem descobrir alguna cosa nova de noslatres mateixos i dels nostres companys...ni la suor, ni la calor, ni la feina van fer-nos nosa...era el nostre moment...diferent i divertit! Ens varem relacionar amb gent de diversos països que també estaven allí d'estada voluntària a canvi d'allotjament. Noslatres només hi varem dormir una nit però no en voliem pas marxar!!! El més divertit va ser poder-nos banyar en una bassa d'aigua natural...primer ens feia una mica de por però després no en voliem sortir pas...ja ho diuen que tot allò desconegut sempre fa por, però va ser una lliçó positiva per tots Educadors i Joves.


Us deixem la web per si us interessa anar-hi...







Potser aquí hi anirien bé dues frases...







"Un dels principals objectius de l'educació ha de ser ampliar les finestres per les quals veiem el món "-Arnold H. Glasgow



"No puc ensenyar-vos res només puc ajudar-vos a buscar el coneixement dins de vosaltres mateixos, la qual cosa és molt millor que traspassar-vos la meva poca saviesa" -Sòcrates